Op zoek naar een leuke date in je buurt, maar waar begin je dan? Wij bieden je een eenvoudig dating platform, voorzien van alle nodige functies (grotendeels gratis te gebruiken). Voor als je wél alle functies wilt gebruiken, maar zeker niet voor alles apart wilt betalen.

Waar begin je?

Je kan je gemakkelijk inschrijven op de site, door op de startpagina aan te geven of je een man of vrouw bent, en of je op zoek naar een man of vrouw bent. Na het kiezen van een gebruikersnaam, het aangeven van je geboortedatum, en het verstrekken van je e-mailadres en wachtwoord, klik je op “Gratis Aanmelden”.

Hierna ben je aangemeld en kan je direct beginnen met het zoeken naar een leuke date. Bij registratie krijg je tijdelijk een gratis credit cadeau, waarmee je gebruik kan maken van alle betaalde diensten. Zo kan je een bericht sturen, of een flirt sturen wanneer je niet direct een bericht durft te sturen.

Wat is een goede opening?

Zie je een leuk persoon, maar heb je geen idee hoe je diegene het beste kan aanschrijven? Het beste is om het dichtbij jezelf te houden, benoem vooral de raakvlakken die je ziet. Gemeenschappelijk interesses kan je heel gemakkelijk over door praten, terwijl dit lastiger zal gaan over onderwerpen waar je niets over weet.

Benoem dus vooral waarom juist die persoon, jou zo leuk lijkt. Door zo origineel mogelijk te zijn, en anders dan anderen, maak je het meeste kans op een leuk bericht terug. Vertel ook wat over jezelf, maar beperk dit tot 1-2 zinnen. Je kan ook wat eigenschappen van jezelf opsommen, waarvan je denkt dat ze overeenkomen met interesses of eigenschappen van degene die je aanschrijft.

Weet je echt nog steeds niets? Geen zorgen, we hebben wat ijsbrekers voor je klaar staan. Dit zijn 5 standaard zinnen die je kan gebruiken om naar andere leden op de site te sturen. Van deze zinnen is het succes en reactiepercentage gemeten, hierdoor weten we dat de kans groot is dat je hier een reactie op krijgt!

Tips voor een eerste date

Wanneer het eenmaal zo ver is en de eerste date is gepland, is het natuurlijk de vraag hoe ga je je gedragen? Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk kans op een tweede date. Wees vooral spontaan, laat geen stiltes vallen. Dit klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, maar zo lastig hoeft het niet zijn. Ook niet als je verlegen bent.

Als het goed is weet je door de online kennismaking al wat raakvlakken. Deze kan je gerust uitdiepen tijdens de eerste date. Wat spreekt je date zo aan in hetgeen jullie beide leuk vinden? Ga hier eens lekker op door, wie weet klikt het nog veel dieper dan je denkt!

Wees ook galant tijdens een eerste date, als man zijnde. Wanneer je op een deur afloopt, houdt deze vooral open voor je date! Schuif de stoel aan, en pak haar jas aan. Kleine dingen die het verschil kunnen maken en je avond een heel stuk leuker kunnen maken.

Wil je maar één ding, en dat is bij elkaar in bed belanden? Dan doe je er ook goed aan om deze tips op te volgen. Het is goed om een positief beeld van jezelf af te geven, je zal merken dat dit goed is wanneer je in bed ligt met je eerste date!