Wanneer je op zoek bent naar een geile sex date kan het nog wel eens lastig zijn om de juiste woorden te vinden. Ga je juist voor een directe, geile insteek? Of pak je het subtiel aan en begin je met een rustige opening en kennismaking?

Je krijgt 7 tips mee die als basis kunnen dienen voor je avontuur op tindrdate.be. Wanneer je deze tips inzet vanaf het eerste moment, en in meerdere gesprekken toepast, is succes haast gegarandeerd!

1. Kies een leuke profielfoto

Na het inschrijven plaats je vaak direct een leuke tekst op je profiel, en geef je al je voorkeuren en eigenschappen aan. Maar wat maakt dat mensen überhaupt op je profiel komen? Juist, een goede, leuke en vooral spontane profielfoto.

Wanneer je op een dating site kijkt, zal je al snel opvallen dat je veel profielen kan bekijken. Uit wetenschappelijk onderzoek is echter gebleken dat profielen zonder (leuke) profielfoto, tot 5 keer minder worden bekeken dan profielen met een (leuke) profielfoto. Maar wat is nu eigenlijk een leuke profielfoto?

Er zijn een aantal tips die je in acht kan nemen voor het maken van een leuke profielfoto. Wanneer je op zoek bent naar een sexdate, denk je al snel aan een naaktfoto. Je wilt laten zien wat je in huis hebt, maar is dit de juiste keuze om gelijk als profielfoto in te stellen?

Nee! Er is namelijk al veel te veel naakt te zien op dating sites, ga liever voor een spontane, zwoele foto, uiteraard mag je er best verleidelijk op staan, maar houd het spannend!

Niet overdrijven, maar wees grappig

Af en toe een grapje maken tussendoor is leuk, maar ga niet de lolbroek uithangen. Iedereen houdt van een beetje humor, maar niet iedereen zit er op te wachten om een date met een clown te hebben.

Probeer je vooral te beperken tot verleidelijke grapjes, en alsjeblieft, voorkom cliché grappen en openingszinnen op de eerste date. Er zijn weinig mensen die dat met plezier kunnen navertellen. Wees grappig, maak hier en daar een grapje waar je niet direct iemand mee beledigd. Overdrijf het dus vooral niet!

Zorg voor interessante gespreksstof en toon interesse

Voorkom dat je teveel over jezelf praat, of juist teveel vragen aan de ander stelt waardoor je zelf haast niet aan het woord komt. De perfecte balans ligt op het gebied waar de ander enige basiskennis over jou heeft. Wie ben je, wat doe je, wat zijn je ambities en waar wil je over een paar jaar staan in het leven. Begin hier niet mee, maar zorg dat dit tijdens de date duidelijk wordt.

Wanneer je teveel over jezelf praat, kan het overkomen of je zeer zelf voldaan bent en weinig tot geen onzekerheden hebt. Het kan hartstikke gezellig zijn als je veel praat, maar probeer op een eerste date ook je date aan het woord te laten. Wanneer je date verlegen is, doe je er goed aan een handje te helpen door het stellen van open vragen.

Open vragen moet over worden nagedacht, en zullen doorgaans een antwoord kennen van minimaal één zin. Hier kan je weer op doorvragen, maar vertel ook gerust eens hoe jij erover denkt. Niet op de manier dat je overal een fijnzinnige mening over hebt, maar op een luchtige manier. Geef je date vertrouwen!

Doe een goed voorstel voor een date, voorkom clichés

Bedenk een leuke locatie voor jullie date, voorkom ook hier weer de gebruikelijke clichés. Een kopje koffie, of een hapje en drankje in een plaatselijk restaurant. Hartstikke leuk, maar het ontbreekt op die dates toch wel aan wat activiteit en gezamenlijke binding.

Voor een spannende eerste date kan je de sauna overwegen. Hete date garantie! Tast vooral degene met wie je gaat daten online af, waardoor je weet hoe gek je voorstel kan zijn. Niets is zo leuk dan iemand verrassen met een heerlijk date voorstel. Voorkom ook dat je gaat aandringen op een date. Wanneer je iemand elke week om een date, lees kopje koffie, vraagt, zal je veel minder kans hebben, dan wanneer je iemand ineens een super leuk voorstel doet.

Naast de sauna kan je ook aan leuke activiteiten denken om samen te doen, waar je het liefst ook nog wat contact hebt samen. Zorg er ook voor dat er plek is om elkaar ‘beter’ te leren kennen, wanneer de klik in eerste instantie zeer goed is!

Succesvol daten begint bij jezelf!

De meeste tips vormen enige inspanning of aanpassing van jezelf, maar je zal snel merken dat veel mensen die weinig dates hebben, één of meerdere van deze tips niet opvolgt.